Voedingsadvies

Restart


Restart is een voedingsplan dat bestaat uit 3 fases. Eerst moet het lichaam tot rust komen en gereset worden. Dit gebeurt dmv een energetische ampul die je lichaam terug in balans brengt op gebied van emo-eten, honger en vetverbranding en dit in combinatie met gezonde voeding en coaching. De 2de fase is een zoektocht. Dit is voor iedereen anders en het doel is hier ontdekken welke voedingswaren niet geliefd zijn door jouw lichaam. De 3de fase is leren hoe je kan genieten van al het lekkers in de wereld en terwijl compenseren om je gewicht en lichaam in balans te houden.

BB Shake


De BB shake is  niet  zomaar een maaltijdshake!

12 vitaminen

11 mineralen

20 aminozuren   .

100 % natuurlijk

Belgische top kwaliteit

  • slank gemakkelijker af
  • neem de controle over je snack gedrag
  • hongerremmend
  • beter immuniteit   
  • verhoogde stofwisseling
  • soepele gewrichten
  • mooi haar en nagels
  • meer energie

Super simpel , super gezond en effectief.

U vervangt 2 maaltijden per dag door de Body Beauty shake om snel vetmassa af te slanken.
U neemt bij de bb shake 's middags of 's avonds een groentegerecht.
U neemt 2 fruit tussendoortjes en als 4 uurtje een traktatie van max. 100 kcal en u neemt nog 1 gezonde maaltijd, met veel groenten en vlees, vis of vegetarisch.
Makkelijk vol te houden , super resultaat en niet saai!

Er zijn verschillende plannen beschikbaar. overleg dit met uw body beauty shake coach.

Lignavita

Proteinedieet • tot 85% vetverbranding • 100% coaching

Waarom kiezen voor Lignavita?

Je hebt het besluit genomen om eindelijk voor eens en voor altijd die overtollige kilo's weg te werken? Proficiat! Je hebt de eerste stap gezet in de goede richting.

We willen, net als jij, dat je een maximaal resultaat behaalt, dat snel zichtbaar is maar bovendien ook duurzaam! Bovendien komt voor ons je gezondheid op de eerste plaats!

Het is belangrijk dat je enkel overtollige vetmassa gaat verliezen terwijl de spiermassa beschermt en gevrijwaard wordt. Een gezonde spiermassa zorgt namelijk voor een goede stofwisseling. En dat is waar het om draait!

Hoe werkt het Lignavita dieet?

Heel simpel. Het Lignavita voedingsconcept staat voor weinig suikers en koolhydraten en evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen.

Het is een eenvoudig eiwitdieet waarmee je de overtollige kilootjes van je afschudt én je gewicht op peil houdt.

Je rekent voor eens en voor altijd af met dat vervelende jojo-effect!

Je zult je bovendien fitter en energieker voelen .Wanneer je tijdelijk geen/weinig koolhydraten eet, schakelt het lichaam over op een andere energiebron.Waar het lichaam eerst energie uit koolhydraten gebruikte, gaat het nu energie vrijmaken uit het verbranden van eigen lichaamsvet.  Van nature heeft het menselijk lichaam een voorraadje vitamines en mineralen.

Maar bij het volgen van een eiwitdieet, eet je tijdelijk wat eenzijdiger. Om te voorkomen dat je lichaam deficiëntie krijgt, wordt aanbevolen om vitamines en mineralen te supplementeren bij het eiwitdieet.

Gemakkelijk gewichtsverlies

Behoud van spiermassa

Tot 85% spiermassa

Phyto Cure

Binnenkort kan u hier alles lezen over Phyto Cure.

Body Shock

Binnenkort kan u hier alles lezen over Body Shock.

Menopauze

Dames in menopauze

Afvallen in de overgang en menopauze is een behoorlijke opgave. Dit komt omdat er tijdens de overgang tal van veranderingen plaatsvinden in je lichaam. Over het algemeen wordt afvallen door deze veranderingen bemoeilijkt of in ieder geval niet vergemakkelijkt. Met restart ga je deze veranderingen kunnen verminderen.

Mannen

Mannen zijn natuurlijk verschillend van vrouwen en daarom wordt het schema ook lichtelijk aangepast. Mannen maken veel testosteron aan en dit hormoon bevordert de opbouw van spieren. Dit zorgt ervoor dat je als man makkelijker spieren opbouwt en sneller energie verbranden. Als man mag je dan tijdens je voedingsplan iets meer vetten en koolhydraten eten.

Vegan

Als vegetariër eet je geen vis of vlees. Je eet vaak verse groenten en leeft doorgaans bewust en gezond. Toch is deze levensstijl geen garantie om aan de hormonale schommelingen, vochtophopingen en gewichtstoename te ontsnappen.

Restart ontwikkelde dan ook een specifieke begeleiding voor veggies die afslanken, ontgiften en vocht verliezen op een gezonde en verantwoorde manier op lange termijn mogelijk maakt.

Mama's

Als jonge mama, draait heel je leven rond je baby. Met het gevolg dat je jezelf vergeet. Maar het is belangrijk om hier een gulden middenweg te vinden, zodanig dat je lichaam terug in balans geraakt en je je goed voelt in je lichaam. Adore your baby, adore your body!

sportievelingen

Ga je sporten met als doel om af te vallen of wil je gewoon spieren kweken, je moet altijd goed inplannen wanneer je eet. Bovendien is het belangrijk om de juiste voedingsmiddelen te kiezen en om niet met een lege maag te gaan sporten.

Wanneer ga je sporten, wanneer eet je, wat eet je? Iedereen sport graag op zijn eigen tijdstip. Met Restart gaat afslanken en sporten hand in hand.

Dames

Als dame zijn we toch steeds bezig met ons lichaam en looks en willen we er op ons best voorkomen. En liefst op een zo natuurlijke manier mogelijk. Restart zal ervoor zorgen dat je gaat afslanken op de juiste plaatsen rond buik en billen en dat je leert je gewicht te behouden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x