Spraytan

Een perfecte, natuurlijke teint voor elk huidtype! Tantastic Spray Tanning is beschikbaar in drie verschillende niveaus; Light, Medium & Dark. De keuze van het geschikte product hangt af van uw huidtype en het gewenste resultaat. 

Ongeacht uw huidtype hebben we altijd een geschikte samenstelling die U een perfect natuurlijke teint zal geven, van een subtiel gezonde bruine teint tot het echte vakantiebruin!
wat is de investering voor een full HD spraytanning

Een volledige egale tanning voor slechts 34,95 €

Liever wat voordeliger? koop onze 4+1 gratis beurten kaart. 

U bespaart niet enkel tijd aan de kassa, maar betaald ook maar 27,06 € voor een volledige prachtige tanning

Uw trouw belonen we graag.

Hoelang blijft de tanning?

De kleur blijft tussen de 7dagen en 14 dagen, dit hangt namelijk van veel factoren af.

Hoe sneller je stofwisseling, hoe sneller je huid vernieuwd. 

Je kan altijd extra hydrateren met een creme, ph neutrale douche gel gebruiken en zweten mijden.


Kan mijn huid er oranje uitzien na een spray tan?

Neen, niet met TANTASTIC.

Onze HD cabines zijn allemaal uitgerust het unieke en gepatenteerde MagneTan Technologie. MagneTan zorgt ervoor dat de spray tan nevel gepolariseerd wordt en hierdoor statisch geladen is. Net als bij tegenpolige magneten wordt de nevel hierdoor tot elk blootgesteld stukje huid perfect egaal aangetrokken.

Anderzijds zorgt dit er ook voor dat de dekking van spraytan volledig egaal is en overal op de huid in de juiste hoeveelheid wordt aangebracht; een uniek proces waarover geen enkele andere spray tanning apparatuur beschikt.

Oranje verkleuring bij spray tanning wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door een (te) hoge dosis DHA op een bepaald oppervlak of door onnatuurlijke kleurstoffen in producten. Tantastic maakt geen gebruik van kleurstoffen of caroteen en ook het percentage DHA is afgestemd voor perfect natuurlijke teint! Dus bij The Palm zeggen we "No orange allowed!".

Wat zorgt ervoor dat ik bruin wordt bij spray tanning?

Het actieve bestanddeel dat je bruine kleur ontwikkelt is DHA (dihydroxyacetone). DHA is een natuurlijk koolhydraat dat gewonnen wordt uit o.a suikers en reageert met de aminozuren in je bovenste huidlaag om zo een bruine teint te ontwikkelen. DHA heeft een relatief snelle reactietijd, waardoor je de eerste resultaten al ziet na 2 a 3 uur. Tantastic maakt daarnaast nog gebruik van Erythulose, een gelijkaardig koolhydraat uit suikers, maar met een tragere reactietijd die zorgt voor een diepere en intensere bruining. Deze combinatie maakt dat je TANTASTIC spray tan snel kleur ontwikkelt en lang behouden blijft.

TANTASTIC maakt enkel gebruik van DHA en Erythulose afkomstig van organische teelt. Dat is goed voor jou en het milieu!

Mag ik in de zon na een spray tan?

Ja, spray tanning heeft geen enkele invloed op je natuurlijke bruining.

Je zal met een sray tan dus niet sneller, makkelijker of niet moeilijker bruinen dan anders.

Spray Tanning biedt je huid echter geen bescherming tegen UV-stralen.

Je insmeren met een degelijke en beschermende zonnefactor blijft dus noodzakelijk en sta altijd stil bij de invloed en gevolgen van UV op je huid.

Mag een spray tan ook tijdens de zwangerschap?

Ja, Spray tanning met TANTASTIC tijdens je zwangerschap is perfect veilig voor jou en je baby. Onze producten bevatten geen chemicaliën of kleurstoffen en worden niet opgenomen in je bloedbaan. Raadpleeg bij twijfel steeds eerst je arts of gynaecoloog.

Mag een spray tan ook onder de 18 jaar?

Ja, spray tanning is een veilig methode om te bruinen en werkt zonder UV-stralen. Hierdoor is de wetgeving op zonnebanken niet van toepassing op spray tanning en mag je dit dus ook doen als je jonger dan 18 jaar bent.

Mag ik na mijn spray tan meteen douchen, baden of zwemmen?

Je kleur ontwikkelt in de eerste uren na je behandeling, daarom is het belangrijk om de eerste 4 tot 6 uren niet te douchen, baden of te zwemmen.

Als je kleur na enkele uren helemaal ontwikkelt is kan je perfect douchen, baden of zwemmen zonder risico op vlekken of strepen. Hou er wel rekening mee dat zwemmen in chloorhoudend water de huid sneller doet uitdrogen en vernieuwen, wat je teint sneller doet vervagen. Door je na het zwemmen goed in te smeren met Body Lotion kan je dit voorkomen.

Wat moet ik aanhouden tijdens de behandeling?

Spray Tanning in onze TANTASTIC HD cabines is 100% privé, we geven je op voorhand een duidelijke uitleg en tijdens de behandeling begeleidt de cabine je verder. Daarom gaan de meeste klanten naakt in de cabine, wat het mooiste resultaat oplevert. Wil je toch liever iets aan te houden, dan kan dat met bv. bikini. Je wast het product er op 30°C weer uit.

Is mijn huid nog vochtig na afloop van de behandeling?

Neen, wij beschikken over de nieuwste generatie spray tanning cabines die uitgerust zijn met een verwarmde droogcyclus. Dit zorgt niet enkel voor een aangenaam warm gevoel tijdens de behandeling en betere opname van het product, maar dit betekent ook dat je meteen na het verlaten van de cabine je weer kan aankleden.

Is de tanning spray schadelijk?

Neen, alle TANTASTIC producten zijn uitvoerig dermatologisch getest en ook een recent klinisch onderzoek (2010) door de Europese Commissie voor Consumentenveiligheid heeft aangetoond dat spray tanning op basis van DHA geen schadelijke gevolgen heeft voor de huid of de rest van het lichaam.

Deze gezonde manier van bruinen is daarom ook veilig en toegestaan voor personen jonger dan 18 jaar, tijdens de zwangerschap en wordt daarom door veel dermatologen aangeraden als een veilig alternatief.

worden mijn witte lakens mee bruin?

Al is onze tanning zonder kleurstof, dagelijks verliezen we veel dode huidcellen en die zijn natuurlijk mooi bruin op een wit dekentje.

Maar scrub je grondig de dag voor je komt spraytannen.

weetje- Gemiddeld verliezen we dagelijks zo'n 10 gram dode hoorncellen, dit zijn ongeveer 40.000 cellen per minuut!

what je bent dus altijd aan het vernieuwen. whaw weer een rede om jezelf bijzonder te vinden. love your body

Hoe lang duurt een behandeling?

Bruinen in onze TANTASTIC HD cabines gaat supersnel ! Een sessie duurt niet langer dan 5 minuten!

Je bereikt met één sessie van 5 minuten wel het resultaat van meerdere sessie onder de traditionele UV zonnebanken, dus tijdswinst verzekerd!

Hoe moet ik me voorbereiden op en spray tan?

Dit vraagt niet veel voorbereiding, maar een aantal nuttige tips voor een perfect en langdurig resultaat zijn;

- Scrub gelaat en lichaam grondig de dag voor uw behandeling.

- Op de dag van je behandeling niet scheren, waxen of scrubben.

- Breng op de dag van je behandeling geen crèmes of bodylotions aan.

- Verwijder make-up voor je behandeling (mascara is geen probleem).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x