FEEL GOOD

PHYTOCURE WELL BEING • VITALITY

COMPLEET MAGNESIUMCOMPLEX OM STRESS, VERMOEIDHEID EN SPIERKRAMPEN TEGEN TE GAAN!

INGREDIENTEN:

Magnesium, Taurine, Vit B6, Foliumzuur en vit B12

GEBRUIKSAANWIJZING:

2 tabletten per dag of zoals aanbevolen, ideaal na het avondeten en een tweetal uur voor het slapengaan

Ondanks alle technologische vernieuwingen hadden we 40 jaar geleden veel meer vrije tijd. Nu zijn we aan het werk, bezig met het huishouden, hebben we veel sociale verplichtingen en volgen we nog een opleiding tussendoor. Daar is niets mis mee, zolang de belasting maar in evenwicht is met wat het lichaam aankan. Maar wanneer de druk toeneemt, kan het op bepaalde momenten lastiger worden om de nodige ontspanning te vinden en het evenwicht te bewaren. In die situaties is het goed om de natuur een handje te laten helpen.

EIGENSCHAPPEN:

Ondanks alle technologische vernieuwingen hadden we 40 jaar geleden veel meer vrije tijd. Nu zijn we aan het werk, bezig met het huishouden, hebben we veel sociale verplichtingen en volgen we nog een opleiding tussendoor.

Daar is niets mis mee, zolang de belasting maar in evenwicht is met wat het lichaam aankan. Maar wanneer de druk toeneemt, kan het op bepaalde momenten lastiger worden om de nodige ontspanning te vinden en het evenwicht te bewaren. In die situaties is het goed om de natuur een handje te laten helpen.

INHOUD:

Witte container met 60 tabletten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x