Afslankformule bodykuur

Natuurlijke Afslankformule 


Hoe werkt onze natuurlijke afslankformule ?


Herinnert u zich nog de tijd dat u alles kon eten wat u wilde? U kon zich overal aan te buiten gaan, en er kwam geen grammetje bij! Tegenwoordig wordt elke overdaad onmid­dellijk afgestraft in extra gewicht, dat er bovendien nauwelijks nog afgaat… Een hopeloze situatie? Zeker niet! 


De natuurlijke afslankformule is een gezond afslankmiddel dat reeds vele afslankrages met succes heeft doorstaan! Wat is het grote geheim van deze formule ? Het laat uw lichaam reageren zoals het deed toen u 20 was! Onderzoek heeft uitgewezen dat na het dertigste levensjaar het lichaam meer moeite heeft met het verbranden van vetten. Het aminozuur Arginine is in staat uw vetverbranding weer in een hogere versnelling te zetten. Deze natuurlijke afslankformule bevat een hoge dosering van deze slankmakende stof!

Arginine is een aminozuur dat bij kinderen verant­woordelijk is voor de groei van het lichaam. Het stimuleert de afscheiding van groeihormonen door de hypofyse, zodat weefsels, organen en botten zich goed kunnen ontwikkelen. Als het lichaam eenmaal volgroeid is stopt de afgifte van dit hormoon. In de plaats daarvan produceert de hypofyse een nieuwe stof die een belangrijke rol speelt bij het verbranden van overtollige vetten. Helaas is de aanmaak ontoereikend om ons over­vloedige voedingspatroon in goede banen te leiden…. Een goede maatregel om na uw dertigste overgewicht te bestrijden of te voorkomen is dan ook: extra Arginine.

Geen honger 

Een capsule levert voldoende arginine op om de vetverbranding in een hogere versnelling te zetten. Bovendien is het een prettige methode om zonder honger af te vallen. U mag immers drie maal­tijden per dag blijven gebruiken. U wordt dus tijdens het afslanken niet geplaagd door een knagend hongergevoel. Uiteraard spreekt het voor zich dat de resultaten van de afslankformule enorm kunnen versneld worden als we dit gebruiken als aanvulling aan een dieet… Als we brood en aardappelen laten, en veel vis, gevogelte en groenten eten, in combi­natie met de natuurlijke afslankformule vliegen de kilo’s er af!


Complete afslanker 

De natuurlijke afslankformule bevat nog vele natuurlijke ingrediënten die het slank­makend effect van Arginine versterken. Guarana en Groene Thee zijn toegevoegd om het gewichtsmanagementsys­teem van het lichaam te ondersteunen. Bovendien heeft Groene Thee, samen met Guargom, de extra functie dat het de instandhouding van het cholesterolgehalte in het bloed normaliseert. Het gaat stuk voor stuk om kruiden die de stofwisseling bevorderen, de stoelgang verbeteren, het spijsverteringskanaal reinigen of de trek in tussen­doortjes verminderen. Het is dan ook een ideale afslankformule voor iedereen die de dertig gepasseerd is! Deze krachtige afslankformule verjongt immers als het ware de spijsver­tering, zodat overtollige vetten niet meer voor problemen zorgen.


Samenstelling :

 

AFSLANKFORMULE

Groene Thee, L-Arginine, Guarana

HELPT DE VETVERBRANDINGOP TE VOEREN


Guargom, Guarana

HELPT HET HONGERGEVOELTE ONDERDRUKKEN


Cascara, Citroen melisse, Plantago

HELPT DE DARMTRANSITEN SPIJSVERTERING TE BEVORDEREN


Groene Thee, Guarana

HELPT JE AAN EXTRA ENERGIE


Boldo

HELPT HET LICHAAM TE ZUIVEREN ENGIFSTOFFEN TE ELIMINEREN


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x