Cryo vetbevriezen

Omschrijving

De cryo-behandeling is klinisch bewezen en geeft het lichaam haar natuurlijke vorm terug door veilig en effectief het vet weg te vriezen.

Hét alternatief voor liposuctie

Wat doet het?

Nadat we de te behandelen zone(s) hebben geselecteerd, worden de handvaten op uw lichaam geplaatst en wordt er een gecontroleerde koelingsmethode toegepast. 

Tijdens uw behandeling kan u zich nuttig bezighouden of lekker ontspannen. 

Hermodelleer het lichaam

U kunt vet verminderen op meerdere lichaamsdelen met de cryobehandeling. Extra behandelingen zullen uw resultaten verder verbeteren. Achteraf helpen wij  u een geïndividualiseerd behandelingsplan op maat te maken speciaal met onze medische afslankproducten.

Na de behandeling

De cryoprocedure is volledig niet-chirurgisch dus u kunt meteen terugkeren naar normale activiteiten. De dag(en) erna kan de huid gevoelig aanvoelen maar dit is compleet normaal en is voor zeer korte duur. 

Voordelen?

  • enkel plaatselijk vet bevriezen is fantastisch voor je vet kussentje maar wil je graag ook fit zijn, sterke spieren, goede houding en je geweldig voelen hebben wij een bewezen Health center die hierbij oplossingen bied met de allernieuwste technologieën en de beste know how om de beste versie van jezelf te leven.
  •  Innovatieve voorverwarmingsmodus zal de bloedsomloop en het metabolisme versnellen zo heb je veel sneller resultaat.
  • pijnloos
  • door grote opervlakte dat bevriezing handvat per keer kan behandelen, dit staat garant voor maar liefst 60% meer vetbevriezing per behandeling in vergelijking met de klassieke . cryolipolyse-handvaten. 
  • Bevat de allernieuwste technologieën in de cryo-industrie
    • a. Infraroodlicht (37 ° -42 °) voor gebruik warm voor het versnellen van de bloedsomloop;
    • b. Gepulseerde vacuümmassage 
Meer items
Cryo vetbevriezen

Cryo vetbevriezen

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x