Cryo vetbevriezen


Omschrijving

De cryo-behandeling is klinisch bewezen en geeft het lichaam haar natuurlijke vorm terug door veilig en effectief het vet weg te vriezen.

Hét alternatief voor liposuctie

Wat is cryolipolyse?

Cryoliplyse betekent letterlijk; afbraak van de vetcellen door koude.
Dankzij gecontroleerde koude worden vetcellen gekoeld tot ze kristalliseren (= apoptose) en afsterven.

cryolipolyse schoten bodykuur

Hoe wordt het vet verwijdert?

vet bevriezen bodykuur schoten

1-bepalen van de zone waar je de vetbevriezing wil uitvoeren. Deze wordt opgemeten en foto genomen.

2- Nu ga je comfortabel liggen en er zal een bescherming doekje worden aangebracht om de huid te beschermen. De koppen worden op de zone geplaatst en nu 45 minuten relaxen en vet bevriezen.

3-U ervaart als eerste een aangenaam warm gevoel, vanwege IR voor extra doorbloeding en extra resultaat op de zone. Na enkele minuten voelt u dat de behandel zone koud aanvoelt, dit duurt ongeveer 15 min. en dan voelt u haast niets meer. Kan u heerlijk genieten.

4- gedurende de komende 2 maanden(afhankelijk leeftijd en zone) blijft het afvoer proces van vetten doorgaan. Vergeet niet dat je thuis goed moet smeren om je lichaam te helpen de kristallen af te voeren. Zo heb je nog mooier en sneller resultaat.

5- Bent u komt op u controle afspraak om te kijken of u nog meer vetmassa op zone kwijt wil en de voor en na foto te bekijken. ( deze afspraak is gratis)

6- U geniet van de resultaten, de resultaten zijn gegarandeerd en de vetcellen die verwijderd zijn komen zeker nooit terug. Natuurlijk door gewichttoename kunnen andere nog bestaande vetcellen zich weer opvullen. Dus hou je gewicht stabiel.


De eerste weken na de cryoliplyse heet de  eliminatie fase.

concreet wil dit zeggen dat de behandelde cellen progressief worden verwijderd.

Vandaar het belang om veel water te drinken met de drainerende Grasontrol supplementen Artichjoke en L-carnitine om het eliminatieproces te activeren en het hongergevoel te verminderen.

Boven de leeftijd van 35 of als roker combineren wij je cryolipolyse behandeling altijd met 

Firming Booster voor huidverbetering en locale vetophoping

We doen dit omdat bodykuur gegarandeerd resultaat wil geven, en voor dit te kunnen bieden heeft je lichaam nog een extra hulp nodig.

De bevroren cellen verlaten op een natuurlijke wijze het lichaam.

Voor wie is cryolipolyse geschikt?

 Cryolipolyse wordt aanbevolen aan al wie zijn of haar lichaam wil verbeteren en komaf wil maken met het laatste overtollige gelokaliseerd vet

Je sport al veel, maar je blijft met een probleem zone Kampen. Of je bent al flink afgeslankt en wil toch niet nog een beetje meer is altijd op een bepaalde zone. Zoals love Händel dijen binnenzijde benen rug vet maagrol.


Op welke zone’s?

Armen

Buik

Lovehandles 

Heupen

Plooi onder de billen

De binnenkant van de benen

Knieën 

Rugvet

Maagrol

Dubbel kin

cryolipolise bodykuur schotenHoeveel behandelingen hebt u nodig van de cryoliplyse van bodykuur ?

Per sessie wordt er ongeveer 30% van het vetweefsel behandeld.

Een enkele behandeling geeft reeds mooie resultaten.

Maar 2 a 3 behandelingen verspreid over 6 maanden aangeraden om de vetcellen definitief te verwijderen.

behandeling duurt ongeveer 45 minuten, terwijl kan u heerlijk ontspannen of je mails afwerken.

het is niet pijnlijk.Wil je ook aan je kilo's  werken en geen yoyo effect hebben maar er een nieuwe levensstijl van maken?

wil je ook graag van kilootjes af? zonder jojo effect . klik hier voor meer info

Nadat we de te behandelen zone(s) hebben geselecteerd, worden de handvaten op uw lichaam geplaatst en wordt er een gecontroleerde koelingsmethode toegepast. 

Tijdens uw behandeling kan u zich nuttig bezighouden of lekker ontspannen. 

Hermodelleer het lichaam

U kunt vet verminderen op meerdere lichaamsdelen met de cryobehandeling. Extra behandelingen zullen uw resultaten verder verbeteren. Achteraf helpen wij  u een geïndividualiseerd behandelingsplan op maat te maken speciaal met onze medische afslankproducten.

Na de behandeling

De cryoprocedure is volledig niet-chirurgisch dus u kunt meteen terugkeren naar normale activiteiten. De dag(en) erna kan de huid gevoelig aanvoelen maar dit is compleet normaal en is voor zeer korte duur. 

Voordelen?

  • enkel plaatselijk vet bevriezen is fantastisch voor je vet kussentje maar wil je graag ook fit zijn, sterke spieren, goede houding en je geweldig voelen hebben wij een bewezen Health center die hierbij oplossingen bied met de allernieuwste technologieën en de beste know how om de beste versie van jezelf te leven.
  •  Innovatieve voorverwarmingsmodus zal de bloedsomloop en het metabolisme versnellen zo heb je veel sneller resultaat.
  • pijnloos
  • door grote opervlakte dat bevriezing handvat per keer kan behandelen, dit staat garant voor maar liefst 60% meer vetbevriezing per behandeling in vergelijking met de klassieke . cryolipolyse-handvaten. 
  • Bevat de allernieuwste technologieën in de cryo-industrie
    • a. Infraroodlicht (37 ° -42 °) voor gebruik warm voor het versnellen van de bloedsomloop;
    • b. Gepulseerde vacuümmassage 
Cryo vetbevriezen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x