bodyschock

WIL U GRAAG BEKIJKEN OF WE OOK U GEGARANDEERD RESULTAAT KUNNEN BIEDEN NAAR UW PERSOONLIJK PROBLEEM?

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK VOOR EEN VRIJBLIJVEND INFO MOMENT

BODYSHOCK

Wijziging van de silhouet

Remodellering  van het lichaam i

  1. armen
  2. lovehandles
  3. rugvet correctie
  4. huidverjonging
  5. striae vermindering
  6. locale vetvermindering
  7. post cryolipolyse voor extra snel resultaat
  8. strak maken van slap geworden huid menopauze
  9. knie vet vermindering
  10. buikzonearm lift verstevigen

Met de bodyshock van mesoestetic boekt u gegarandeerd resultaat.

100% aanpasbaar aan de specifieke behoeften van elke persoon.

Behandeling voor bodycontour en cellulite met gegarandeerde resultaten.

 De ultra-geconcentreerde, 100 % actieve werkzame stoffen hebben effect op de belangrijkste esthetische veranderingen van het silhouet.

Deze behandeling vermindert het vetweefsel en de sinaasappelhuid. 

Vochtophoping wordt verhinderd en de microcirculatie wordt bevorderd.

Het is de ultieme, professionele behandeling met bijpassende thuisverzorging voor een zichtbaar en langdurig resultaat.

Aanvalszones

Wij maken altijd voor jou een persoonlijke cocktail, hierdoor kunnen we zelf afhankelijk behoefte in 1 sessie werken 

- Verstevigen

- afslanken

- striae 

- ceullite 

- de cocktail maken wij op jouw behoefte


Dubbele kin: weerspiegelt tekenen van verslapping veroorzaakt door een teveel aan vetweefsel, erfelijkheid of door vroegtijdige veroudering van de huid.


Armen : Vermindering in stevigheid voorals ter hoogte van de triceps die op hun beurt een verslapping veroorzaken van de zichtbare weefsels.Billen : verminderde stevigheid en tekenen van verslapping treden op.Borsten : vermindering van stevigheid, tonus en de elasticiteit door hormonale veranderingen, borstvoeding, veroudering,..


Buik en Taille: vermindering in stevigheid in het weefsel + een ophoping van lokaal vet in de frontale zone alsook op de taille.


Benen : hebben de neiging water op te houden en vormen hierbij vetknobbeltjes die een sinaasappelhuid veroorzaken.

 

BODY TREATMENTBODYSHOCK THUISPRODUCTEN


Bodyshock is een behandeling die volledig kan worden aangepast aan uw behoeften en handelt op de 6 strategische delen van het lichaam: benen, buik en zijkanten, billen, armen, dubbele kin en borsten.

Wetenschappelijke innovatie kan het silhouet van de patiënt remodelleren dankzij de ultra-geconcentreerde actieve ingrediënten die worden gebruikt in de nieuwe lijn bodyshock-lichaamsproducten die de meest karakteristieke esthetische omstandigheden aanpakken die de lichaamscontour beïnvloeden.

100 % gepersonaliseerd aan jouw lichaam , wensen en levensstijl zo bereiken we je droomfiguur.


bodyschock

Cryo vetbevriezen

Bij bodykuur schoten werken met beste kwaliteit toestel cryoliplyse, we bevriezen de vetmassa lovehandles rugvet buik dijen binnen zijde been onderkin

Lees meer

Styling capsule

Lees meer

Bioslimming anti cellulite bij bodykuur schoten afslanken

Droom je weleens over een behandeling die er voor zorgt dat vetten verbranden, cellulite minder zichtbaar zijn en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen?  Als jouw antwoord “Ja” is dan is de Bioslimming Active Wrap van Provence https://www.facebook.com/BioslimmingNederland Cosmetics jouw droom behandeling! De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend.

En de winnaar is….Bioslimming! Beste afslankende home product Beste anti-cellulite behandeling Beste body contouring programma Bioslimming Trio Home Set Nu we niet in de salons kunnen genieten van de detoxende en afslankende behandeling Bioslimming, is de tip: haal de behandeling in huis. Bioslimming Trio Home Set is de thuisversie van de met prijzen overladen Bioslimming Active Wrap. Met de thuisversie, die gemakkelijk is in gebruik, pak je cellulite, verslapte huid en vetophopingen aan.

Firming Booster pressotherapie

verminder vetmassa doormiddel van verhoogde doorbloeding, en Ems therapie. verhoogd je stofwisseling en maakt plaatselijk afslanken mogelijk. Geniet van prachtig gegarandeerd resultaat doormiddel van bewezen therapieën die je helpen je huid strakker te maken, vet lokaal te verliezen , en spieren te stimuleren. voel wat technologie voor jou lichaam bezig.

Lees meer

E-fit beauty & slim

Erg blij met ons E-fit toestel of je nu je conditie wil verbeteren, nek of rugpijn wil verminderen of strakker en cm verlies wil bekomen. de E-fit is de oplossing. Je ervaart de kracht van Ems hebt versnelt resultaat, je lichaam is krachtiger en geen blessure. E-fit is met gegarandeerd resultaat

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x