Lignavita


Proteinedieet • tot 85% vetverbranding • 100% coaching

Waarom kiezen voor Lignavita?

Je hebt het besluit genomen om eindelijk voor eens en voor altijd die overtollige kilo's weg te werken? Proficiat! Je hebt de eerste stap gezet in de goede richting.

We willen, net als jij, dat je een maximaal resultaat behaalt, dat snel zichtbaar is maar bovendien ook duurzaam! Bovendien komt voor ons je gezondheid op de eerste plaats!

Het is belangrijk dat je enkel overtollige vetmassa gaat verliezen terwijl de spiermassa beschermt en gevrijwaard wordt. Een gezonde spiermassa zorgt namelijk voor een goede stofwisseling. En dat is waar het om draait!

Hoe werkt het Lignavita dieet?

Heel simpel. Het Lignavita voedingsconcept staat voor weinig suikers en koolhydraten en evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen.

Het is een eenvoudig eiwitdieet waarmee je de overtollige kilootjes van je afschudt én je gewicht op peil houdt.

Je rekent voor eens en voor altijd af met dat vervelende jojo-effect!

Je zult je bovendien fitter en energieker voelen .Wanneer je tijdelijk geen/weinig koolhydraten eet, schakelt het lichaam over op een andere energiebron.Waar het lichaam eerst energie uit koolhydraten gebruikte, gaat het nu energie vrijmaken uit het verbranden van eigen lichaamsvet.  Van nature heeft het menselijk lichaam een voorraadje vitamines en mineralen.

Maar bij het volgen van een eiwitdieet, eet je tijdelijk wat eenzijdiger. Om te voorkomen dat je lichaam deficiëntie krijgt, wordt aanbevolen om vitamines en mineralen te supplementeren bij het eiwitdieet.

Gemakkelijk gewichtsverlies

Behoud van spiermassa

Tot 85% spiermassa

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x