Energie booster

Bodykuur totaal aanpak.

We gaan kijken waar lichaam en geest uit balans is en daar gaan we doormiddel van ons vele mogelijke therapieën op in spelen zodat u weer vol energie het leven omarmt.

Hoe?

Afhankelijk van wat je lichaam en geest nodig heeft om weer optimaal in balans te zijn. Soms is dat rust, soms is dat beweging, soms is zijn dat nutriënten tekort, soms is het je verleden of meestal een combinatie van deze factoren. Onze know how dekt al deze invloeden zo stellen we een stappenplan op dat u weer de beste versie van uzelf word. Energie moet je vrijmaken.

Bodytec

Door de krachttraining gaat je lichaam hormonale balans vinden en krijgt je stofwisseling een enorme boost. Brengt je spieren in balans en geeft een enorme doorbloeding boost.

Styling capsule

De weldaad van de therapieën zorgen voor een instant reactie op je cortisol level. Je spieren ontspannen instant, de lichtterapie zal worden opgenomen doormiddel van trilling op je cellen. De infrarood met midden en lange golf gaat heerlijk diep tot in je spieren en ontlading geven en herstel bevorderen. En door thermotherapie ga je tussen de 400 a 900kcl verbruiken in 30 min. afhankelijk van je stofwisseling.

In combinatie met aroma therapie is het een weldaad voor je geest en lichaam. Ook slapen zal veel beter gaan en dan laat je lichaam automatisch op.

Firming booster + lymfedrainge

We laten doormiddel van elecktrotherapie en lymfedrainage energie weer stromen door heel je lichaam. De ontspanning tijdens de behandeling is zo intens dat het net is of je op een ontspannende vakantie bent geweest.

Figuurcoaching

Door in lichtbox te sporten heeft dit effect op je slaapgedrag(dat enorm verbeterd zal worden) je bloeddruk, pijnreductie kortom de energie zal door je lichaam kunnen stromen. Vacushaper deze vorm van beweging is super effectief, je zweet afvalstoffen er instant uit. De diepe opwarming van infrarood is heilzaam en je geestelijke stress is verdwenen.

Je mindset is enorm belangrijk. We helpen u met de juiste focus te leggen zodat u de mooie dingen voelt en ervaart. Niet gewoon positief denken want dat werkt belemmerend maar realistisch en strategisch oplossing gericht.

Ons brein filtert wat voor jou belangrijk is(je focust ligt) anders zouden we gek worden! Daarom is het heel belangrijk dat  je je bewust van je focus bent! wij helpen jou hierbij en je gaat van een tunnel visie naar een wereld vol mogelijkheden.

Voeding

Wanneer je bepaalde voedingsstoffen tekort komt kan je simpelweg soms gewoon geen serotonine aanmaken(neurotransmitter die zorgt voor een gevoel van geluk en controle ervaart). Meer bekend voorbeeld zijn de spierkrampen en oogtrilling bij magnesium tekort.

We leven niet meer zoals vroeger, de voedingsstoffen uit de bodem zijn veel minder aanwezig zo zitten er ook minder micronutriënten in onze voeding.

De huidige levensstijl waar we in leven vergt enorm veel spoorelementen,vitaminen en anti-oxidanten.

Ook hier bieden we een helpende hand door onze jaarlijkse bijscholing en know how is dit ook een gebied waar we mee kunnen helpen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x